Arma provodka

Armaturne mreže, CBR obrađeni, ograde, kapije, gaboni

Obrada betonskog gvožđa i toplovaljane žice

Mreža, binori, šipka, žica, obradjeno gvoždje, remenate, gabioni, distanceri, panelne ograde, cinkovanje galvansko, bojenje prahom.

Nagrade

Uspeh u poslovanju praćen je dodelom brojnih nagrada i priznanja. Pored sopstvenog razvoja učestvujemo u razvoju cele opštine Bač, suosnivači i investitori smo izgradnje nekoliko privrednih društava a posebno ističemo Institut za industrijske sisteme –istraživački i tehnološki centar Novi Sad, Elektrika u Baču i dr. Ostvareni rezultati tim su veći i značajniji pošto su ostvareni u jednoj maloj i nedovoljno razvijenoj Opštini kao što je Bač.

Medju dodeljenim nagradama i priznanjima ističemo:

OKTOBARSKA NAGRADA Skupštine opštine Bač za izuzetan uspeh u radu i doprinos razvoju Opštine.

POVELJU za osvojeno 81 mesto medju 100 najvećih kompanija Jugoslavije dodeljenu od medjunarodnog časopisa o novcu i bankarstvu NOVAC CELOG SVETA

PRVOMAJSKU NAGRADU Privredne komore Vojvodine za ostvarene rezultate u poslovanju

NAGRADA BIZNIS PATRNER u oblasti metalske industrije dodeljenu od Mass media internacional

PLAKETU za poseban doprinos razvoju FAKULTETA TEHNIČKIH NAUKA u Novom Sadu dodeljenu od strane Univerziteta u Novom Sadu

Te brojna druga priznanja i nagrade privrednih,društvenih i sportskih organizacija za uspešnu saradnju,kao i sajamske nagrade za kvalitet proizvoda iz našeg proizvodnog programa.

ARMA PROVODKA

Naš fokus je uvek bio da izgradimo odnose sa klijentima kroz dosledno snabdevanje proizvoda najvišeg kvaliteta i najbolju uslugu za korisnike.

ZAŠTO IZABRATI NAS

Odličan kvalitet, blagovremena isporuka, razumna cena, dobra usluga su neki od naših ciljeva a sve u svrhu zadovoljnog kupca. Osvojili smo pohvale većine novih i starih kupaca. Kompanija ima naprednu opremu i tehnologiju, naučno interno upravljanje i strogi sistem osiguranja kvaliteta. Fabrika je zasnovana na iskrenosti i ima dobru reputaciju, kojoj veruju domaći i strani kupci.