Arma provodka

Armaturne mreže, CBR obrađeni, ograde, kapije, gaboni

Obrada betonskog gvožđa i toplovaljane žice

Mreža, binori, šipka, žica, obradjeno gvoždje, remenate, gabioni, distanceri, panelne ograde, cinkovanje galvansko, bojenje prahom.

Arma provodka

OSNOVANO 1972 godine

Arma provodka za više od 50 godine svog postojanja , od osnivanja 1972 godine do danas postala je najveća i vodeća kompanija za obradu betonskog gvoždja i preradu toplovaljane žice. Potrebe i tokovi savremenog gradjevinarstva: kvalitet proizvoda, rokovi isporuke, količina i asortiman proizvoda pouzdanost u poslovnim odnosima opredeljuju poslovanje i razvoj privrednog društva.

Naš raznovrsni proizvodni program obuhvata proizvodnju: armaturnih mreža od 1,8-10 mm, binora, svetlo vučene žice od 1,8-10 mm, čelične šipke, obradjeno betonso gvoždje, šipove, distancere, remenate, panelne i druge ograde, cinkovanje galvansko, bojenje prahom.

Tradicija i iskustvo

Danas je tržište otvoreno za veliki broj konkurentsih kompanija kako domaćih tako i inostranih, u takvim uslovima opstaju i pobeđuju samo najbolje i najuspešnije među koje svakako spadamo zbog čega smo 1992 godine prema medjunarodnom časopisu o novcu i bankastvu NOVAC CELOG SVETA rangirani na 81 mesto najvećih kompanija u Jugoslaviji.

Mi smo jedina kompanija u oblasti metalske industrije-proizvodnji i preradi žice koja je preživela sve privredne i društvene promene i sponosom ističemo da smo najstarija firma u Srbiji.

Privredne ativnosti ostavrujemo u proizvodnim objektima u Baču ukupne površine preko 15.000 m 2 koji su izgradjeni na površini od 7 ha,sa izgradjenim betonskim platom na površini od 2 ha.

ARMA PROVODKA

Naš fokus je uvek bio da izgradimo odnose sa klijentima kroz dosledno snabdevanje proizvoda najvišeg kvaliteta i najbolju uslugu za korisnike.

Tehnologija

Proizvodnja se obavlja na automatsim mašinama primenom najsavremenije tehnologije automatski vodjenjem procesa proizvodnje.

Armaturna mreža od 1,8-10,00 mm proizvodi se automatskim mašinama Schlatter Švajcarska Pg 24 i Pg 16.

Žica hladno vučena od 1,8-10,00 mm proizvodi se na mašinama: Karfuhr Nemačka, Manzano Italija-

Čelik betonski rebrovan-ČBR za armiranje betona obradjuje se na automatskim mašinama : MEP Syntax lain 25, MEP F 8, MEP F 12,PEDINGHAUS robot master 50.

Gabioni se proizvode na automatskim linijama Schlater Švajcarska.

Panelne ograde proizvode se na automatskim linijama SCHlatter Svajcarska a potom cinkuju i boje prahom na 180 stepeni.

ARMA

ZAŠTO IZABRATI NAS

Odličan kvalitet, blagovremena isporuka, razumna cena, dobra usluga su neki od naših ciljeva a sve u svrhu zadovoljnog kupca. Osvojili smo pohvale većine novih i starih kupaca. Kompanija ima naprednu opremu i tehnologiju, naučno interno upravljanje i strogi sistem osiguranja kvaliteta. Fabrika je zasnovana na iskrenosti i ima dobru reputaciju, kojoj veruju domaći i strani kupci.