Arma provodka

Armaturne mreže, CBR obrađeni, ograde, kapije, gaboni

Obrada betonskog gvožđa i toplovaljane žice

Mreža, binori, šipka, žica, obradjeno gvoždje, remenate, gabioni, distanceri, panelne ograde, cinkovanje galvansko, bojenje prahom.

Kamene ograde - gabioni, žičani koševi

Gabioni su zatvorene žičane košare nastale spajanjem rubova mrežastih panela pomoću spiralnih žica. Na ovaj način nastaju kvadrante košare koje se jednostavno popunjavaju kamenom ili kombinacijom kamena i nekog drugog dostupnog materijala. Zbog jednostavne i brze ugradnje, kao i zbog prirodnog i ekološki prihvatljivog izgleda, gabioni sve češće svoju primenu pronalaze u originalnim arhitektonskim rješenjima, bilo da se radi o oblikovanju okoliša, izradi fasade ili čak unutrašnjim pregradnim zidovima.

Zavisno o želji investitora, gabioni se isporučuju u delovima ili u već predhodno složenim setovima koji uključuju sve potrebne delove za izradu gabiona. Gabionski paneli mogu biti izrađeni od čeličnih žica promera od 3,0 mm – 10 mm. Zaštita kombinacijom cinka i bojenje prahom garntuje dugovečnost gabiona.

ARMA

ZAŠTO IZABRATI NAS

Odličan kvalitet, blagovremena isporuka, razumna cena, dobra usluga su neki od naših ciljeva a sve u svrhu zadovoljnog kupca. Osvojili smo pohvale većine novih i starih kupaca. Kompanija ima naprednu opremu i tehnologiju, naučno interno upravljanje i strogi sistem osiguranja kvaliteta. Fabrika je zasnovana na iskrenosti i ima dobru reputaciju, kojoj veruju domaći i strani kupci.